Busvervoer

Voor het seizoen 2019-2020 wordt er namens de SVGT weer busvervoer georganiseerd. Naar alle thuiswedstrijden van FC Twente rijden vanuit de SVGT vier bussen. Eén bus gaat rechtstreeks vanuit Harbrinkhoek naar Enschede. Een tweede bus start in Geesteren, om vervolgens ook Tubbergen aan te doen. Als derde is er een bus die de reis voor supporters uit Albergen verzorgt. Als laatste is er een bus die de leden vanuit Vasse, Reutum en Fleringen naar de Grolsch Veste zal brengen.  De route, opstapplaatsen en vertrektijden (ongeveer 2 uur voor aanvang weg en een half uur na de wedstrijd terug) van de bussen worden ruim op tijd via onze site www.svgt.nl gecommuniceerd.

De leden van de supportersvereniging bieden we de mogelijkheid om, met korting, een buskaart aan te schaffen voor alle 17 competitiewedstrijden van het seizoen 2019-2020. Deze kost €100,- (betaling in twee termijnen) en dient zo spoedig mogelijk aangevraagd te worden via onderstaand invulformulier. Voor leden tot en met 15 jaar hebben wij een aanbieding van €50,- per seizoen

Busvervoer voor een enkele wedstrijd kost €10,-(leden €7,50) Dit is mogelijk door je op te geven voor een bepaalde wedstrijd (via info@svgt.nl), leden gaan hierbij ten alle tijden voor op niet-leden. Mocht je in het bezit zijn van een buskaart en helaas een wedstrijd moeten missen, verzoeken we jullie ook via hetzelfde mailadres dit kenbaar te maken, zodat we de bus kunnen vullen met personen die zich voor een enkele wedstrijd hebben opgegeven.

Het gehele contributiebedrag zal eind december 2019 geïncasseerd gaan worden, evenals (eventueel) de helft van de kosten van het busvervoer, zijnde €50,- De tweede helft (€50,=) wordt begin januari 2020 geïncasseerd.

Wilt u alsnog gebruik maken voor de rest van het seizoen van busvervoer (eventueel andere kerkdorpen mogelijk bij voldoende interesse). Neem dan contact op via info@svgt.nl of met één van de contactpersonen.