Busvervoer

Voor het seizoen 2023-2024 wordt er namens de SVGT weer busvervoer georganiseerd. Naar alle thuiswedstrijden van FC Twente rijden vanuit de SVGT 6 bussen (vanaf 5 locaties). Eén bus gaat rechtstreeks vanuit Harbrinkhoek naar Enschede. Een tweede bus start in Geesteren, om vervolgens ook Tubbergen aan te doen. Als derde is er een bus die start in Vasse, om vervolgens ook naar Tubbergen te rijden. Als vierde zijn er twee bussen die de reis voor supporters uit Albergen verzorgt. Als laatste is er een bus die de leden vanuit Reutum en Fleringen naar de Grolsch Veste zal brengen. De route, opstapplaatsen en vertrektijden (ongeveer 2 uur voor aanvang weg en een half uur na de wedstrijd terug) van de bussen worden, ruim op tijd, via de events op onze site www.svgt.nl gecommuniceerd.

De leden van de supportersvereniging bieden we de mogelijkheid om, met korting, een buskaart aan te schaffen voor alle 17 competitiewedstrijden van het seizoen 2023-2024. Deze kost €100,- (betaling in twee termijnen). Voor leden onder de 16 jaar hebben wij een aanbieding van €50,- per seizoen

Busvervoer voor een enkele wedstrijd kost €10,-(leden €7,50) Dit is mogelijk door je op te geven voor een bepaalde wedstrijd (via info@svgt.nl), leden gaan hierbij ten alle tijden voor op niet-leden. Mocht je in het bezit zijn van een buskaart en helaas een wedstrijd moeten missen, verzoeken we jullie ook via hetzelfde mailadres dit kenbaar te maken, zodat we de bus kunnen vullen met personen die zich voor een enkele wedstrijd hebben opgegeven.

Het gehele contributiebedrag zal begin november 2023 geïncasseerd gaan worden, evenals (eventueel) de helft van de kosten van het busvervoer, zijnde €50,- De tweede helft (€50,=) wordt eind april 2024 geïncasseerd.

Wilt u alsnog gebruik maken voor de rest van het seizoen van busvervoer (eventueel andere kerkdorpen mogelijk bij voldoende interesse). Neem dan contact op via info@svgt.nl of met één van de contactpersonen.

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@svgt.nl

  • Volg ons op