Terug naar overzicht

Busvervoer SVGT seizoen 2024 - 2025

Invullen voor dinsdag 11 juni 2024.

Busvervoer SVGT seizoen 2024 - 2025

Beste SVGT leden,

Het seizoen zit er alweer op. Een mooie 3e plek is behaald met als de beloning de voorronde van de Champions League.

Dit bericht is bestemd voor het busvervoer aankomend seizoen. Wij, als bestuur van de SVGT, willen graag weer inventariseren wie er gebruik wil maken van het busvervoer aankomend seizoen.

We willen iedereen heel uitdrukkelijk een verzoek doen om onderstaand formulier in te vullen. Je kunt dit formulier invullen voor alleen jezelf, of je kunt hem invullen voor maximaal 10 personen. De mensen die dit seizoen een buskaart hebben gehad, zullen voorrang krijgen op nieuwe leden die een buskaart willen.

https://forms.office.com/e/53DaxpbRcs

Na de aanmeldronde zullen wij gaan kijken hoe de bezetting in de bussen zal zijn aankomend seizoen. Mensen die nog geen buskaart hebben maar wel interesse hebben, zullen op volgorde van aanmelden op een wachtlijst geplaatst worden. Mocht er dan nog ergens een plek vrij zijn, dan zullen wij die mensen informeren.

We zullen de kosten van het busvervoer proberen intact te houden op €100,-. De definitieve kosten voor het busvervoer zullen tijdens de ledenvergadering in oktober bekend gemaakt worden.

Nogmaals is het voor IEDEREEN vereist om zich aan te melden voor het busvervoer voor komend seizoen. Doe je dit niet, sta je niet op de lijst voor komend seizoen! Geef dit bericht dan ook door aan je mede-busgangers.

Reageren kan uiterlijk voor dinsdag 11 juni 2024.

Daarna zullen we jullie verder informeren en uitzien naar een wederom geweldig seizoen!

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@svgt.nl

  • Volg ons op