Feestavond 2019

Beste leden,

Het lijkt allemaal weer wat beter te gaan met FC Twente en de play offs kunnen we door de periodetitel inmiddels niet meer mislopen! Ook zijn we hard op weg naar meer….

Als supportersvereniging willen dit natuurlijk allemaal niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zal de feestavond dit jaar plaatvinden  in het  eerste weekend na de competitie en zal dus een pre-play-offs-, dan wel kampioensfeest zijn.

Dit keer zal het plaats vinden op zaterdag 11 mei bij Bolscher in  Vasse. We beginnen om 20.30u, toegang voor leden is uiteraard gratis en het eerste vat is op kosten van de vereniging dus kom niet te laat! Ook zal de welbekende  loterij dit keer weer plaatshebben!

Ook dit jaar zal er weer de mogelijkheid zijn voor  gratis busvervoer (bij voldoende opgave) vanuit de verschillende dorpskernen van de gemeente. Dit keer zal er 2x de mogelijkheid zijn om met de bus terug te gaan: rond 00.30u en 1.30u. Wil je gebruiken maken van dit busvervoer, dan vragen we je wel even op te geven door een mail te sturen naar  activiteiten@svgt.nl. Hierbij verzoeken we je om uiterlijk 6 mei even de namen van de personen die meegaan door te geven, alsmede de opstapplaats.

Met vriendelijke groet, 

Activiteitencommissie SVGT