SVGT kidstoernooi 2018

Dit jaar zal alweer de zesde editie van het SVGT-kidstoernooi plaats vinden. Het SVGT-kidstoernooi is een voetbaltoernooi voor basisschoolleerlingen (groep 4 t/m 8) in de gemeente Tubbergen. Dit jaar zal het toernooi plaats hebben bij Stevo in Geesteren.

Het SVGT-Kids toernooi is een 8 tegen 8 toernooi waarbij de verschillende basisscholen uit de gemeente tegen elkaar zullen voetballen. Er zal worden gespeeld in 2 leeftijdscategorie├źn (7-9 en 10-12 jaar) Een team bestaat uit minimaal 8 spelers en 1 begeleider. Teams zijn geheel willekeurig dus uw zoon/dochter kan zich samen met zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes opgeven.
Bij genoeg opgave is er een aparte meisjescategorie. Afhankelijk van de opgave hierin kijken we of we hierin ook 2 leeftijdscategorie├źn kunnen vormen (anders 1).Gemengde teams zullen bij de jongens worden ingedeeld.

Opgeven: Inschrijven is mogelijk tot 12 oktober 2018 en is geheel kosteloos. Inschrijven kan alleen door een e-mail te sturen naar activiteiten@svgt.nl. De begeleider ontvangt dan verder instructies per mail. In die mail dient u de volgende gegevens te vermelden:
Teamnaam
School
Aantal spelers
Namen van alle spelers
Leeftijden van alle spelers
Jongens-, meisjes- of gemengd team
Naam begeleider
E-mailadres begeleider

Let op: Alleen basisschoolleerlingen. Wij zullen rekening houden met continu-roosters.

Wij hopen op jullie deelname!