SVGT – Wintertoernooi

Beste leden,

De winterstop nadert en FC Twente  kan de eerste seizoenshelft met een positief gevoel afsluiten. Na een wervelende start is de klad er de laatste weken een beetje ingekomen. Met nog twee thuiswedstrijden voor de boeg is het te hopen dat FC Twente de winterstop ingaat als lid van het linkerrijtje.

Om de voetballoze maand door te komen organiseert de SVGT, in samenwerking met Soccer Inside, op vrijdag 13 januari 2017, de derde editie van het SVGT-Wintertoernooi. Grote vraag deze avond is natuurlijke wie de wisselbeker over gaat nemen van de mannen uit Vasse.

Het toernooi zal starten om 19.00 uur en zal duren tot ongeveer 21.30 waarnaar een spetterende afterparty zal plaatsvinden. Rond dit tijdstip zal er ook om de eerste prijs worden gespeeld door de twee beste teams.

Opgeven is mogelijk als individu of als team. Teams bestaan uit minimaal 5 spelers (1 keeper en 4 veldspelers). De kosten zullen €15,- per team bedragen en kun je voorafgaand aan het toernooi inleveren bij de organisatie.

Opgeven kan tot en met zondag 8 januari 2015 door een mail te sturen naar activiteiten@svgt.nl. Wanneer je je opgeeft als team vragen we je teamnaam, namen van de spelers en het dorp waaruit je afkomstig bent te vermelden. Bij individuele opgave worden de teams en teamnamen door de SVGT bepaald.

Deelname is vanaf 16 jaar en op eigen risico.

Sportschoenen zijn verplicht. (voetbalschoenen dus niet noodzakelijk)

Deze avond zijn alleen de zwarte SVGT munten geldig!

Tot 13 januari!

Met sportieve groet,

SVGT Activiteitencommissie

activiteiten@svgt.nl

poster-wintertoernooi-2016-2017-1