SVGT-kids toernooi 2016

Vierde editie SVGT-kids toernooi woensdag 12 oktober 2016

Na drie geweldig succesvolle jaren, met vorig jaar een recordaantal van 51 teams en 450 deelnemende kinderen, is het dit jaar tijd voor editie vier van het SVGT-kidstoernooi. Daarom organiseert de SV Gemeente Tubbergen, in samenwerking met voetbalvereniging TVC ’28 uit Tubbergen, de vierde editie van het toernooi.

De SV Gemeente Tubbergen is de officiële FC Twente supportersvereniging voor alle inwoners van de gemeente Tubbergen. De SVGT telt inmiddels meer dan 450 leden en blijft groeien. De Supportersvereniging organiseert tal van activiteiten voor jong en oud waaronder busreizen en feestavonden. Door middel van het voetbaltoernooi willen we de jonge generatie in de gemeente Tubbergen op een sportieve manier in aanraking brengen met FC Twente.

Agenda SVGT-kids toernooi

Zoals reeds hierboven vermeld zal het toernooi op woensdag 12 oktober a.s. op de velden van TVC ‘ 28 te Tubbergen worden gehouden. Het betreft een 7 tegen 7 toernooi voor de groepen 4 t/m 8 (leeftijd 7 t/m 12 jaar), waarbij de kinderen van de verschillende basisscholen uit de hele gemeente Tubbergen tegen elkaar zullen voetballen.

Er zijn leuke prijzen te winnen verdeeld in een drietal categorieën, namelijk 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar en meisjes. Afhankelijk van de opgave met betrekking tot de meisjescategorie wordt er gekeken of hierin ook 2 leeftijdscategorieën kunnen worden gevormd (anders 1). Een team bestaat uit minimaal 8 spelers en 1 begeleider. De teams zijn geheel willekeurig, dus uw zoon/dochter kan zich samen met zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes opgeven. Gemengde teams zullen worden ingedeeld bij de jongens.

Omdat het SVGT kidstoernooi in het leven is geroepen voor de verschillende basisschoolleerlingen willen we u verzoeken alleen kinderen in te schrijven die ook daadwerkelijk op de basisschool zitten.

Het toernooi zal aanvangen om 14:00 uur en eindigen tegen 18:00 uur. Tijdens deze dag zal er wederom worden gestreden om de verschillende bekers en de SVGT (penalty)wisselbokaal. Verder zullen er speelplekken aanwezig zijn waardoor de kinderen zich op deze dag niet hoeven te vervelen.

De SVGT heeft deze dag een eigen “SVGT-stand” waar de kinderen en ouders meer informatie en inzicht kunnen krijgen wat de SVGT nu allemaal precies doet voor haar leden, waarbij men zich natuurlijk ook als nieuw lid van de SVGT kan aanmelden. Ben jij een echte FC Twente fan en nog geen lid van de SVGT? Wordt woensdag 12 oktober lid en geniet van de vele voordelen die het lidmaatschap van de SVGT biedt. Kinderen t/m 14 jaar kunnen zich gratis aanmelden als lid!

Uiterlijke inschrijving deelname SVGT-kids toernooi

Inschrijven voor het toernooi is mogelijk tot woendag 5 oktober 2016 en is geheel kosteloos. . Inschrijven kan alleen door een e-mail te sturen naar activiteiten@svgt.nl

De begeleider ontvangt dan verder instructies per mail. In die mail dient u de volgende gegevens te vermelden:

· Teamnaam
· School
· Aantal spelers
· Namen van alle spelers
· Leeftijden van alle spelers
· Jongens, meisjes of gemengd team
· Naam begeleider
· E-mailadres begeleider

Denkt U dat uw kind het leuk vind om hieraan deel te nemen of uw kind heeft reeds aangegeven om graag deel te nemen, maar tot op heden nog niet het (ingevulde) opgaveformulier teruggegeven aan de leraar/lerares, schroom dan niet en geef uw kind alsnog op.

Onder het motto: “De jeugd heeft de toekomst” hopen we jullie allemaal te zien op woensdag 1 oktober op onze SVGT kids-toernooi.

Vrijwilligers gezocht

Als er middelbare scholieren zijn die het leuk vinden om samen met de SVGT deze dag tot een groot succes te maken, kunnen zij zich tot 5 oktober per mail naar activiteiten@svgt.nl opgeven als vrijwilliger.

Een levenslang FC Twente begint bij de SVGT (Supportersvereniging Gemeente Tubbergen)!

Met vriendelijke groet,

SV Gemeente Tubbergen