Kidstoernooi 2019

Op woensdag 16 oktober 2019 (woensdag voor de herfstvakantie) organiseert de SV Gemeente Tubbergen (SVGT) in samenwerking met De Tukkers uit Albergen het jaarlijkse SVGT-Kidstoernooi voor basisschoolleerlingen van 7 t/m 12 jaar. Het toernooi vangt aan om 14.00 en zal eindigen rond 18.00 uur. Middels deze weg nodigen wij uw kind uit om deel te nemen aan het toernooi.

De SVGT is de officiële FC Twente supportersvereniging voor alle inwoners van de gemeente Tubbergen. De vereniging telt inmiddels ruim 500 leden en door middel van het SVGT-Kidstoernooi willen we ook de jeugd uit onze mooie gemeente in aanraking brengen met FC Twente.

Het SVGT-Kidstoernooi is een 8 tegen 8 toernooi waarbij de verschillende basisscholen uit de gemeente tegen elkaar zullen voetballen. Er zal worden gespeeld in 2 leeftijdscategorieën (7-9 en 10-12 jaar). Een team bestaat uit minimaal 8 spelers en 1 begeleider. Teams zijn geheel willekeurig dus uw zoon/dochter kan zich samen met zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes opgeven. Bij genoeg opgave is er een aparte meisjescategorie. Afhankelijk van de opgave hierin kijken we of we hierin ook 2 leeftijdscategorieën kunnen vormen (anders 1). Gemengde teams zullen bij de jongens worden ingedeeld.

Opgeven:
Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 11 oktober 2019 en is geheel kosteloos. Inschrijven kan alleen door een e-mail te sturen naar activiteiten@svgt.nl De begeleider ontvangt dan verder instructies per mail. In die mail dient u de volgende gegevens te vermelden:
-Teamnaam
-School
-Aantal spelers
-Namen van alle spelers
-Leeftijden van alle spelers
-Jongens-, meisjes- of gemengd team
-Naam begeleider
-E-mailadres begeleider

Het SVGT-kidstoernooi is een toernooi met als duidelijk doelgroep basisschoolleerlingen. Wij verzoeken u dan ook met klem om geen kinderen in te schrijven die inmiddels al op het voortgezet onderwijs zitten. Wij zijn ervan op de hoogte dat diverse scholen een continu-rooster kennen, hiermee zal met de wedstrijdindeling rekening worden gehouden.

We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 16 oktober!