Feestavond SVGT

Beste leden van SVGT,

Op 10 november 2017 bestaat de Supporters Vereniging Gemeente Tubbergen SVGT officieel 5 jaar. We zijn enorm trots op de afgelopen 5 jaar en willen dit samen met jullie vieren. Ook FC Twente viert deze avond mee, inmiddels is al bekend dat de directeuren Jan van Halst en Erik Velderman aanwezig zullen zijn, zo ook good old Kick van der Vall en Eddy Achterberg. Over de invulling van de overige delegatie van FC Twente zijn we nog in overleg, daar onze jongens de dag erop spelen tegen Roda JC. Wel staat vast dat er een of meerdere spelers aanwezig zullen zijn.

Hierbij nodigen wij jullie uit voor het bijwonen van de jubileumavond op vrijdag 20 oktober v.a. 20.00 uur bij Eetcafé Fox

Programma jubileumavond;
20.00 uur; Start feestavond
20.15 uur; Woord van welkom door SVGT Voorzitter
20.30 uur; Woordje door afvaardiging FC Twente
21.00 uur; Feest met medewerking van DJ Gert en DJ Pedro
o.a. Mooie prijzen te winnen tijdens loterij

Om in beeld te krijgen wat de opkomst deze avond zal zijn vragen we jullie om je wel even op te geven. Dit kan middels het kopen van een bandje. Deze zijn te koop in de bus tijdens de thuiswedstrijden van FC Twente op zondag 17-9 tegen FC Utrecht en op vrijdag 29-9 tegen Heracles. Ook zullen de bandjes te koop zijn bij Eetcafé Fox en bij Soccer Inside. Kosten van een bandje voor de gehele avond all-inn zijn in de voorverkoop €10,- en aan de deur €12,50 (Let op, alleen leden).

Ook is het weer mogelijk om gebruik te maken van het busvervoer deze avond. Om af te stemmen in welke dorpen hoeveel mensen willen opstappen, vragen wij jullie wel om je op te geven voor de bus, mocht je hier gebruik van willen maken. Opgave voor de bus kan door een mail te sturen naar activiteiten@svgt.nl. Wij willen jullie vragen om de volgende informatie door te geven:

-Naam/namen (graag alle namen, om dubbele opgaves te voorkomen)
-Opstapplek

We hopen jullie allemaal te morgen verwelkomen!