Anja Jonker wint 2e editie SVGT-poule seizoen 2016-2017

Anja Jonker is winnares geworden van de 2e editie SVGT-poule seizoen 2016 2017. Nadat vorig jaar Remco Haarhuis tijdens de 1e editie met de 1e prijs aan de haal ging, wist dus nu Anja het beste de 17 thuiswedstrijden van FC Twente te voorspellen. Hiermee is Anja de winnares van de 2e editie.

Mooi detail aan haar 1e plaats is dat ze met 76 punten eigenlijk samen eindigde met de nummer twee Jochem Veldhuis. Echter Anja wist de meeste wedstrijden van FC Twente exact te voorspellen en dit gaf uiteindelijk de definitieve doorslag en dus 1e plaats voor Anja. Anja wint hiermee een mooi thuisshirt van FC Twente.

Zoals gezegd werd Jochem Veldhuis tweede in het klassement en wint een SVGT vest. Machiel Horst is derde geworden en wint een SVGT sjaal.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. De prijzen zullen binnenkort aan de gelukkigen overhandigd worden.

In totaal deden afgelopen seizoen 81 personen mee aan de SVGT-poule. Alle deelnemers die wekelijks alle wedstrijden van haar FC Twente voorspelden worden bij deze hiervoor bedankt.

Natuurlijk krijgt de SVGT-poule volgend seizoen 2017-2018 een vervolg. Hierover volgt nog nader bericht. in de bijlage hiernaast op het scherm het top 5 eindklassement.