Aanmelding busvervoer FC Twente Supporters Vereniging Gemeente Tubbergen seizoen 2017-2018

Beste FC Twente supporter,

Het afgelopen voetbalseizoen 2016-2017 heeft de Supporters Vereniging Gemeente Tubbergen (SVGT) voor haar leden tegen een zeer aantrekkelijk tarief busvervoer geregeld naar alle 17 thuiswedstrijden van FC Twente.

Hiervan hebben vele leden en ook niet-leden (via losse buskaarten) gebruik gemaakt en reed de SVGT elke thuiswedstrijd met drie bussen naar De Grolsch Veste.

Ook voor het komende seizoen 2017-2018 wordt er natuurlijk weer busvervoer georganiseerd voor alle 17 thuiswedstrijden van FC Twente. Daarnaast zal de SVGT ook, voor zover mogelijk, busvervoer proberen aan te bieden voor alle eventuele (vriendschappelijke) Europese thuiswedstrijden die FC Twente het komend seizoen 2017-2018 gaat spelen. Achter de schermen wordt door de buscommissie van de SVGT hieraan al volop gewerkt.

Werkwijze route bus en opstapplaatsen:

Elke thuiswedstrijd rijd er één bus rechtstreeks vanuit Harbrinkhoek naar Enschede. De tweede bus start in Vasse en gaat dan via Fleringen naar de Grolsch Veste.

De derde bus start in Geesteren en gaat dan via Tubbergen naar Enschede. De vierde bus start in Albergen en gaat dan rechtstreeks naar Enschede. Al naar gelang er leden uit andere dorpen mee willen en zich aanmelden voor een thuiswedstrijd, zal de bus ook via het dorp rijden van het desbetreffende (wonende) lid. De route, opstapplaatsen en vertrektijden (ongeveer 2 1/4 uur voor aanvang weg en een half uur na de wedstrijd terug) van de bussen wordt ALTIJD ruim op tijd via de site www.svgt.nl gecommuniceerd.

Alle leden van de SVGT ontvangen ieder seizoen een lidmaatschapspas. Op vertoon van deze ledenpas kunnen de leden gebruik maken van bepaalde activiteiten die gedurende het seizoen 2017-2018 georganiseerd gaan worden en waarbij je aanwezig wilt zijn. Tevens wordt de achterkant van deze kaart aangepast voor leden die gebruik gaan maken van het busvervoer voor het gehele seizoen. Mensen die zich voor een bepaalde thuiswedstrijd hebben aangemeld voor het busvervoer dienen deze ledenpas dus mee te nemen voor het busvervoer.