ACTIE “TWENTE VOOR TWENTE” ook door SVGT opgepakt **UPDATE**

ACTIE “TWENTE VOOR TWENTE” ook door Supporters Vereniging Gemeente Tubbergen (SVGT) opgepakt:

Deelnemen kan tot zaterdag 09-07-2016 16:00u

Trekking is maandagavond 11-6-2016 19:00u

Steun FC Twente , NU meer dan ooit
Tot onze grote vreugde is onze club FC Twente behouden gebleven voor de Eredivisie. Dit naar aanleiding van de beslissing van de beroepscommissie van de KNVB. De donkerste periode uit onze clubgeschiedenis hopen we hiermee definitief af te kunnen sluiten. We willen het graag weer over voetbal hebben en met vereende krachten, een mooie, gezonde en sportief succesvolle toekomst ingaan.

Uiteraard hebben wij als supporters niet stilgezeten. Afgelopen maandag 20 juni 2016 is er om 17:00 uur een nieuwe actie onder de noemer: “TWENTE VOOR TWENTE” gelanceerd via RTV-Oost. Inmiddels is de website www.twentevoortwente.nl ook online. Hierop staat alle informatie inzake de “TWENTE VOOR TWENTE” actie.

“TWENTE VOOR TWENTE” is in het leven geroepen door Twente, Verenigt!, en alle FC Twente supportersverenigingen. Iedereen met een Twentehart kan op verschillende manieren bijdragen aan de wederopbouw van onze mooie club FC Twente. Via deze actie proberen we in eerste instantie de club FC Twente een steun in de rug te geven in deze moeilijke tijden. Daarnaast hopen we, door de medewerking van alle supportersverenigingen, de gehele regio in beweging te krijgen en een mooi bedrag voor de club op te halen, waarmee de club met een positief signaal de toekomst in kan.

Ook de SVGT promoot en steunt de actie “TWENTE VOOR TWENTE” en probeert haar steentje bij te dragen! Daarom heeft de SVGT haar eigen actie op touw gezet!

WIN TWEE SEIZOENSKAARTEN (SCC) VAN FC TWENTE OF FC TWENTE FANSHOP-TEGOED T.W.V. €250,-

WIL JE HIEROP KANS MAKEN? DAT KAN OP DE VOLGENDE MANIEREN:
Zowel leden als niet-leden van de SVGT kunnen een donatie doen op de bankrekening van de SVGT ten behoeve van de actie “TWENTE VOOR TWENTE”. Per €10,- donatie dingt men mee naar 2 kaarten voor het seizoen 2016-2017, of in plaats daarvan €250,- FC Twente fanshop-tegoed. (Dus bij een donatie van bijvoorbeeld € 20,= ding je met twee loten mee voor de seizoenskaarten).

Bankgegevens SVGT: NL53 RABO 0166 4063 84 Vergeet niet uw naam en telefoonnummer bij de overschrijving te vermelden!

Daarnaast kan de donatie ook in een enveloppe worden gedaan en ingeleverd worden bij volgende inleverpunten binnen de Gemeente Tubbergen (hier zullen ook enveloppen beschikbaar zijn). Vermeld dan je naam en telefoonnummer op de enveloppe. Uiteraard geldt hierbij ook, dat je met bijvoorbeeld €20,- in je enveloppe, met 2 loten kans maakt.

Café Fox (Tubbergen)
Soccer Inside (Tubbergen)
Café Bolscher (Vasse)
Café Morshuis (Albergen)
Onze supermarkt Brughuis (Harbrinkhoek)
Café Steggink (Geesteren)
Café Kottink (Geesteren)
Slagerij Hemmer (Geesteren)
Dok’s (Fleringen)
Café Nobbenhuis (Langeveen)
Café Bays (Reutum)

De actieperiode loopt van vrijdag 24 juni t/m zaterdag 9 juli 2016 en eindigt om 16:00 uur!

WAAR GAAT DE OPBRENGST VAN DE ACTIE NAAR TOE?
De SVGT zal de totale opbrengst van deze actie storten op het bankrekening van “TWENTE VOOR TWENTE” in beheer bij Twente, verenigt! Op deze bankrekening zullen alle donaties gestort worden van acties die door de FC Twente supportersverenigingen en andere initiatiefnemers gehouden worden. Uiteindelijk zal de totale opbrengst overhandigd worden aan FC Twente.

DATUM BEKENDMAKING WINNAAR SVGT ACTIE “TWENTE VOOR TWENTE”
De winnaar en het totale gedoneerde geldbedrag van deze actie, wordt bekend gemaakt op zaterdag 9 juli om 22:00 uur via onze website www.svgt.nl en Facebook en Twitter. Daarnaast ontvangt de winnaar natuurlijk ook persoonlijk bericht van ons!

COTE!!

Verleng uw SCC of sponsorcontract, schaf een SCC aan of doe mee aan onze hierboven genoemde actie en ondersteun onze voetbalclub FC Twente!!

Namens:
Supportersvereniging Gemeente Tubbergen (SVGT), de gezamenlijke supportersverenigingen, Twente, verenigt!

 

pastedImage pastedImage (1)