Word lid van Twente Verenigt!

Beste leden van de SVGT,

Op zaterdag 23 januari 2016 verscheen er zowel in de TC Tubantia krant als op diverse websites van FC Twente supportersverenigingen een persbericht van Twente Verenigt. In dit persbericht gaat het hoofdzakelijk om meer inspraak als FC Twente supporter te krijgen bij FC Twente door middel van een eigen unieke ledenvereniging op te richten. Indien U op de volgende website link www.twenteverenigt.nl klikt, dan kunt u het persbericht inhoudelijk nalezen. Hier kunt u tevens lid worden van deze unieke ledenvereniging (let op: er bestaat er nu dus nog meer één in heel Nederland).

Dus indien U geïnteresseerd bent dan bekrachtig nu jouw betrokkenheid bij FC Twente door lid te worden van Twente, Verenigt! Leden betalen 19,65 euro per seizoen. Seizoenkaarthouders zijn aspirant-lid en kunnen voor de rest van dit seizoen gratis lid zijn van de ledenvereniging. Aanmelden voor het lidmaatschap kan op www.twenteverenigt.nl