Twente leeft! Mars

Beste SVGT leden en bovenal FC Twente supporters,

Zoals velen van jullie al wel zullen hebben vernomen zal er komende zaterdagmiddag voorafgaand de wedstrijd FC Twente – PEC Zwolle (18.30 uur) Een Twente Leeft Mars georganiseerd worden.

Het zijn moeilijke tijden voor ons FC Twente en we willen de club graag een hart onder de riem steken en hier gehoor aan geven in samenwerking met alle andere supportersverenigingen van FC Twente.

Graag bieden we onze leden de mogelijkheid om hieraan deel te nemen en gaan we het vervoer hiervoor regelen. We horen graag of je gebruik wilt maken van de extra ingezette bus(sen) door de SVGT naar het oude Diekman terrein aan de J.J. van Deinselaan. Over de exacte vertrektijd is op dit moment nog enige onduidelijkheid. We verwachten tussen 14.00 en 15.00 uur te vertrekken uit de gemeente Tubbergen. Om 16.00 uur lopen we gezamenlijk naar De Grolsch Veste. De exacte tijden zullen we met jullie communiceren via de website en Facebook.

Opgave busvervoer voor de FC Twente Leeft Mars (naam en woonplaats) kan via info@svgt.nlje kan je aanmelden tot donderdag 12.00 uur.

Voor alle SVGT-leden die normaal ook gebruik maken van het busvervoer tijdens thuiswedstrijden zal dit gratis zijn. Voor andere SVGT-leden zullen de kosten €7,50 bedragen en voor niet leden €10,-.

Het zou mooi zijn om je, als deelnemer aan de mars, zo rood mogelijk te kleden. Trek dus allemaal je FC Twente shirtje aan en doe je Sjaal om. COTE!

De bussen naar het stadion zullen ook gewoon vertrekken, echter waarschijnlijk enigszins aangepast qua route en vertrektijden, door de deelnemers aan de FC Twente Leeft Mars. Deze vertrektijden per dorp zullen we ook bekend maken via de website en Facebook.

COTE!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur SVGT

 

 

Onderstaand het gecommuniceerde bericht namens alle supportersverenigingen op social media;

Voor ons als supporters zijn het heel heel zware tijden op dit moment. We moeten er niet aan denken als… daarom denken we er ook maar niet aan. Over een kleine twee maanden is het echt bijltjesdag, maar tot die tijd kunnen wij als Twentse achterban aan heel Nederland laten zien wat we waard zijn. Bij succes een volle snelweg en parkeerplaats bij de Veste, in slechte tijden een Twente Leeft! Party op het Diekman terrein! Gevolgd door een mars van het Diekman naar de Grolsch Veste.

Namens alle supportersverenigingen willen we iedereen, maar dan ook echt iedereen oproepen om vanaf 14.30 uur naar het Diekman terrein te komen voor een echte Twente Leeft! Party. Oftewel, Grolsch bier, gezelligheid, saamhorigheid. Om 16.00 uur lopen we daarna gezamenlijk naar het stadion. Samen kunnen we laten zien dat onze trots niet verloren mag gaan, maar dit moeten we dan wel massaal laten zien.

Be there! 12-03-2016, 14.30 uur @ J.J. Van Deinselaan (Diekman terrein).

Want Twente supporter ben je niet voor even, dat ben je voor je hele leven!

Indien je het nog niet hebt gedaan, meld je aan op www.twenteverenigt.nl!