Busvervoer FC Twente SVGT seizoen 2015-2016

Beste FC Twente supporter,

Het afgelopen voetbalseizoen 2014-2015 heeft de Supporters Vereniging Gemeente Tubbergen (SVGT) voor haar leden tegen een zeer aantrekkelijk tarief busvervoer geregeld naar alle 17 thuiswedstrijden van FC Twente.

Hiervan hebben vele leden en ook niet-leden (via losse buskaarten) gebruik gemaakt en reed de SVGT elke thuiswedstrijd met drie bussen naar De Grolsch Veste.

Ook voor het komende seizoen 2015-2016 wordt er natuurlijk weer busvervoer georganiseerd voor alle 17 thuiswedstrijden van FC Twente. Daarnaast zal de SVGT ook, voor zover mogelijk, busvervoer proberen aan te bieden voor alle eventuele (vriendschappelijke) Europese thuiswedstrijden die FC Twente het komend seizoen 2015-2016 gaat spelen. Achter de schermen wordt door de buscommissie van de SVGT hieraan al volop gewerkt.

 
Werkwijze route bus en opstapplaatsen:

Elke thuiswedstrijd rijdt er één bus rechtstreeks vanuit Harbrinkhoek naar Enschede. De tweede bus start in eerste instantie in Vasse en gaat dan via Geesteren en Tubbergen naar Enschede. De derde bus start in Albergen en gaat dan via Fleringen naar Enschede. Al naar gelang er leden uit andere dorpen mee willen en zich aanmelden voor een thuiswedstrijd, zal de bus ook via het dorp rijden van het desbetreffende (wonende) lid. De route, opstapplaatsen en vertrektijden (ongeveer 2 1/4 uur voor aanvang weg en een half uur na de wedstrijd terug) van de bussen wordt ALTIJD ruim op tijd via de site www.svgt.nl gecommuniceerd.

Alle leden van de SVGT ontvangen ieder seizoen een lidmaatschapspas. Op vertoon van deze ledenpas kunnen de leden gebruik maken van bepaalde activiteiten die gedurende het seizoen 2015-2016 georganiseerd gaan worden en waarbij je aanwezig wilt zijn. Tevens wordt de achterkant van deze kaart aangepast voor leden die gebruik gaan maken van het busvervoer voor het gehele seizoen. Mensen die zich voor een bepaalde thuiswedstrijd hebben aangemeld voor het busvervoer dienen deze ledenpas dus mee te nemen voor het busvervoer. Dit geldt ook voor de korting die leden hebben op eventuele losse wedstrijden waarvoor zij zich voor de bus aanmelden.

bus