Terug naar overzicht

Nieuwe website SVGT

In samenwerking met Clubee heeft de Supportersvereniging Gemeente Tubbergen een nieuwe website weten te realiseren.

Het is al een tijdje stil... Veel te stil helaas. We mogen nog steeds niet naar ons walhalla, genaamd "De Grolsch Veste" en zitten maar thuis voor de buis naar FC Twente te kijken. Hoewel onze FCT het hele seizoen niet onverdienstelijk presteert, hebben ze de klad er enigszins in gekregen na de winterstop. Gevalletje deksel op eigen neus? Wat hadden we hier graag met jullie over gediscussieerd in de bus, bij de bus of in het stadion... We moeten nog even wachten en hopelijk zien we elkaar snel weer. Echter hebben we zeker niet stil gezeten de afgelopen periode

Binnenkort zullen we namelijk de nieuwe SVGT website lanceren. Deze nieuwe website (en app in één) is tot stand gekomen middels een samenwerking met Clubee. Dit bedrijf is gevestigd in Albergen. Een mooie lokale samenwerking dus!

Als je al lid bent van de vereniging, zal je op, het door jou doorgegeven, emailadres een activatiemail ontvangen waarmee je in kunt loggen op de website. Als je jouw account activeert, kun je je makkelijk aanmelden voor uitwedstrijden in de toekomst, makkelijk wijzigingen/verhuizingen doorgeven etc. Het was voor ons af en toe een best gepuzzel om bijvoorbeeld de ledenpas op het juiste adres te krijgen, met deze website, met geïntegreerde ledenlijst, hopen we dat dit in de toekomst makkelijker gaat.

Een instructie over het aanmelden van events volgt aankomend seizoen, er vanuit gaande dat er weer wedstrijden met publiek gespeeld gaan worden.

Voor nu, kijk rustig rond op de website. Heb je op- of aanmerkingen over de website? Stuur ons gerust een bericht via de contact pagina.

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@svgt.nl

  • Volg ons op