Terug naar overzicht

#IKMISOE matchdaypakket voor alle leden

In samenwerking met FC Twente stellen wij een matchdaypakket beschikbaar voor elk lid van de SVGT!

#IKMISOE matchdaypakket voor alle leden

Beste SVGT leden,

Zoals onlangs al aangegeven zouden we nog terugkomen met een gave actie om de contributie te compenseren voor het seizoen 2020-2021.

#IKMISOE Matchdaypakket en 10-jarig bestaan SVGT!

Zoals jullie weten heeft FC Twente al meerdere wedstrijden een gaaf #IKMISOE Matchdaypakket samengesteld. Voor de komende thuiswedstrijd aanstaande zaterdag tegen Willem II zullen we als SVGT zijnde, in samenwerking met FC Twente, voor AL onze leden en sponsoren GRATIS een #IKMISOE Matchdaypakket verstrekken. (Er wordt onderscheid gemaakt tussen volwassenen (Beugelspakket) en minderjarigen (alcoholvrij pakket)). Tevens bestaat SVGT het komende jaar 10 jaar en dit willen we op voorhand niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor iedereen wordt er een nieuwe unieke SVGT sjaal beschikbaar gesteld.

Afhalen pakketten
Deze pakketten zijn af te halen aankomende zaterdag, 6 maart, bij Café De Kroeg in Tubbergen tussen 11:00 en 16:00 uur. Je kan je pakketten afhalen op vertoon van je ledenpas of op vertoon van deze mail. Er zitten versproducten in, dus mocht je verhinderd zijn, vragen we je om iemand anders dit pakket te laten afhalen.

Sponsoren
We zullen hier contact mee opnemen op de dag zelf voor het uitdelen van deze pakketten.

CORONAMAATREGELEN
Omwille van de coronamaatregelen vragen we jullie dringend om de regels van de overheid in acht te nemen. Dat houdt in; houd 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht!

We willen FC Twente bedanken voor de samenwerking in deze en op naar de 3 punten!

Bestuur SVGT

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@svgt.nl

  • Volg ons op