Terug naar overzicht

Aanmelden busvervoer seizoen 2021 - 2022

Meld je voor 20 juli aan voor het busvervoer van het seizoen 2021 - 2022!

Aanmelden busvervoer seizoen 2021 - 2022

Beste SVGT leden,

Het ziet er naar uit dat we het aankomende seizoen weer kunnen gaan starten met een volle Grolsch Veste! Wat hebben we daar naar uitgekeken zeg. Nu het seizoen in augustus weer van start zal gaan met een thuiswedstrijd tegen Ajax zijn wij als bestuur ook weer van start gegaan met de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022. Er is van alles veranderd en we hebben vaak berichten ontvangen van mensen die wel mee blijven gaan, maar ook die niet meer mee gaan. We hebben daarom het volgende besloten;

We willen iedereen heel uitdrukkelijk een verzoek doen om je (enkel per mail) aan te melden voor het busvervoer voor het komende seizoen. OOK ALS JE AL MEEGING ALS LID IN HET SEIZOEN 2019-2020. Dit onder vermelding van je naam en opstapplaats. Deze mensen zullen voorrang hebben tegenover nieuw aan te melden leden die nu met de bus mee zouden willen.

Ook zijn er in het seizoen 2020-2021 enkele nieuwe aanmeldingen gekomen voor het busvervoer. Deze zullen daarna de eerste voorrang krijgen, daarna de nieuw aan te melden leden voor dit seizoen.

We zullen dan kijken hoe we de bussen in kunnen zetten. Grote kans dat we vanwege de vele aanmeldingen een en ander moeten gaan wijzigen. Uitgangspunt is dat we iedereen mee kunnen laten gaan. We zullen jullie hierover informeren zodra er meer bekend is. We zullen de kosten van het busvervoer intact houden op €100,-.

Nogmaals is het voor IEDEREEN vereist om zich aan te melden voor het busvervoer voor komend seizoen onder vermelding van je naam en opstapplaats! Doe je dit niet, sta je niet op de lijst voor komend seizoen! Geef dit bericht dan ook door aan je mede-busgangers. Er kan door een persoon een mail gestuurd worden voor meerdere personen, maar ook dan geldt; alle namen vermelden inclusief opstapplaats!

Mailen kan naar; info@svgt.nl

Reageren uiterlijk voor dinsdag 20 juli om 20:00 uur.

Daarna zullen we jullie verder informeren en uitzien naar een hopelijk geweldig seizoen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SVGT

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@svgt.nl

  • Volg ons op