Terug naar overzicht

Start seizoen 2022 - 2023

Het seizoen 2022 – 2023 staat alweer op het punt van beginnen. Over ongeveer een maand staat de eerste officiële wedstrijd van FC Twente alweer op het programma. Via deze mail willen wij jullie op de hoogte brengen van een aantal praktische zaken voor komend seizoen.

Start seizoen 2022 - 2023

Busvervoer 2022 – 2023

De afgelopen periode hebben wij weer geïnventariseerd wie er allemaal gebruik zou willen maken van het busvervoer. Daar is massaal op gereageerd. Als gevolg hiervan zullen wij aankomend seizoen met 6 bussen richting de Grolsch Veste gaan elke thuiswedstrijd.

Iedereen die zich in de voorbijgaande periode aangemeld heeft voor het busvervoer heeft ook een plekje in de bus aankomend seizoen. Ben je nog geen lid van de vereniging maar heb je je wel aangemeld voor het busvervoer? Zorg dan dat je lid wordt via www.svgt.nl alleen leden kunnen gebruik maken van het busvervoer!

De volgende combinaties en geschatte vertrektijden worden komend seizoen gehanteerd:

 • Bus 1 Reutum – Fleringen
  • Ongeveer 2 uur voor de aftrap vertrekt de bus in Reutum
  • De bus rijdt door naar Fleringen, hier zal ongeveer 1 uur en 55 minuten voor de aftrap vertrekken.

 • Bus 2 Harbrinkhoek
  • Ongeveer 2 uur en 10 minuten voor de aftrap vertrekt de bus in Harbrinkhoek

 • Bus 3 en bus 4 Albergen
  • Ongeveer 2 uur voor de aftrap vertrekken de bussen in Albergen

 • Bus 5 Vasse – Tubbergen
  • Ongeveer 2 uur en 15 minuten voor de aftrap vertrekt de bus in Vasse
  • De bus rijdt door naar Tubbergen, hier zal die 2 uur voor de aftrap vertrekken

 • Bus 6 Geesteren – Tubbergen
  • Ongeveer 2 uur en 15 minuten voor de aftrap vertrekt de bus in Geesteren
  • De bus rijdt door naar Tubbergen, hier zal die 2 uur voor de aftrap vertrekken

Gedrag tijdens busvervoer

Het afgelopen seizoen hebben er meerdere situaties van ongewenst gedrag plaatsgevonden tijdens de busreizen van zowel thuis- als uitwedstrijden. Denk hier bijvoorbeeld aan kotsen of roken in de bus. Dit is natuurlijk niet wenselijk. Wij huren de bussen van Ter Beek Reizen, waarmee wij een goede relatie onderhouden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als Ter Beek ons niet meer wil vervoeren mochten er veel vaker van dit soort situaties voorkomen. Zorg dat je elkaar een beetje in de gaten houdt en corrigeer elkaar wanneer er gedrag plaatsvindt wat niet thuishoort in een touringcar.

Mochten er onverhoopt toch een van de bovenstaande situaties plaatsvinden, dan zal dit wel gepaard gaan met een straf of een boete.

 • Vanaf het seizoen 2022 – 2023 is de boete voor kotsen in de bus € 100,- . Dit bedrag wordt rechtstreeks betaald aan de desbetreffende chauffeur van de bus.

 • Vanaf het seizoen 2022 – 2023 wordt roken in de bus gestraft met één jaar uitsluiting van het totale busvervoer, zowel thuis- als uitwedstrijden. Mocht het daarna nogmaals voorkomen bij dezelfde persoon, dan word je uitgeschreven als lid van de vereniging.

Drank in de bussen

Ook dit seizoen zullen de bussen weer voorzien worden van bier en fris. Aangezien er dit seizoen weer een bus bijkomt, is het inpakken en uitpakken van deze bussen natuurlijk weer extra werk. Hierbij willen wij als bestuur graag een beroep doen op iedereen die met de bus meegaat. Zouden jullie bij het verlaten van de bus ervoor willen zorgen dat de plek, waar jullie gezeten hebben, netjes is? Dus geen bierdopjes op de grond, geen lege flesjes achterin de stoel, geen bierkratten meer in het gangpad etc. Ook zou het fijn zijn dat alle lege kratten onder in de bus staan zodra de bus weer vanuit een bepaald dorp richting Tubbergen rijdt. Zo kunnen wij bij terugkomst in Tubbergen de bussen sneller uitpakken en scheelt het ons een hoop gedoe en chagrijn.

Heb je nou voor een wedstrijd tijd over en wil je graag helpen bij het inpakken van de bussen? Laat het dan even weten bij een van de bestuursleden of stuur een mailtje naar info@svgt.nl . Extra handen zijn altijd welkom!

Oefenwedstrijden

Voor de oefenwedstrijden die in de Grolsch Veste gespeeld gaan worden gaan wij ook busvervoer regelen. Meer informatie hierover volgt z.s.m.

Laten we er met zijn allen weer een mooi seizoen van maken!

Mochten er nog vragen of iets dergelijks zijn? Laat het dan even weten door een mailtje te sturen naar info@svgt.nl

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@svgt.nl

 • Volg ons op